XBOX One



                       XBOX One çok büyük tepkiler aldı fakat bu tepkiler haklımı ?
                                           XBOX Hakkında herşeyi inleyeceğiz 


XBOX One 8 Çekirdekli Jaguar Mimarisine sahip İşlemci kullanıyor ve GPU'da direkt olarak bu İşlemciye entegre.
8 GB DDR3 Ram kullanan XBOX One bu konuda PS3'ün Arkasında kalıyor.
USB 3.0 Desteği bulunan XBOX Hareket sensörü olan Kinect'i kullanıyor.
Kutu içeriğinde bulunan Kinect gerçekten Eğlenmek isteyenler için bire bir.Kinect 2.0 1080p Kameraya sahip ve Sesli Kontrol bakımından Gerçekten XBOX One'a artı katıyor.




XBOX 360'ın Ezici üstünlüklerinden olan Gamepad XBOX One'da bu özelliğini kaybetmiş Sony Dualshock 4'de Gelişime giderken canım Gamepad arada katliama uğramış.

XBOX 360 Gamepad'i eskiden FPS'de çok daha iyi kontrol ve Komfor sağlarken şimdiki durum malesef eskisi kadar iyi değil.

Sony dokunmatik panel gibi yenilikler getirip bu sefer Kullanıcıları düşünürken Microsoft düşük olan tarafı geliştirmeyi tercih etmiş çok iyi bir kararda olmuş ama en iyi olduğu kısımda olumsuz sonuçlar doğurmasına sebep olmuş.

Live sisteminde XBOX Hala kalitesini koruyor fakat Kullanıcıları darboğaz ederek 24 Saatde 1 bağlanmak gibi bir kural getirilmiş.
Sony PSN'de gelişim adımları atarak XBOX Live'a gitdikçe yaklaşırken Microsoft sadece Kanada,Amerika,Rusya,Ingiltere ve Almanya gibi büyük ülkelerde gelişim sağlayabilmiş Diğer çoğu ülke Üvey evlat yerine konulmuş.






XBOX One'ın Satış Fiyati için ülkemizde belirli bir rakam bulunmazken PS4'den Pahalı olacağı kesin.Amerika'da 499$'a Satılan XBOX Bu sefer Gamerlar yerine çoğunlukla 1 Saat geçeyim karşısına eğleneyim yada Çocuğa açayımda sussun diyenler için birebir olmuş.

0 yorum:

Yorum Gönder