FIFA 14




FIFA 14, EA Canada tarafından yapılacak, Electronic Arts' FIFA video oyunu serisinin yeni oyunudur. Oyun Playstation 3 ve Xbox 360 için Amerika'da 24 Eylül'de Avrupa'daysa 26 Eylül'de çıkarılacaktır. Oyun ayrıca Playstation 2, Windows Playstation Portable, Wii, Nintendo, Playstation Vita, Playstation 4 ve Xbox One da oynanabilecektir. Oyunun demosu 10 Eylülde Playstation 3, Xbox 360 ve bilgisayar için çıkarılacaktır. 

Yer Alacak Ligler]


EA Sports şimdilik oyunda yer alacak 16 adet ligi duyurdu. İşte FIFA 14'de şimdilik yer alması kesinlik kazanan futbol ligleri: Argentina (Primera Division) Australia (A-League) Austria (Austrian Bundesliga) Brazil (Licensed 19 Clubs) Chile (Primera Division) Colombia (Categoria Primera A) Czech Republic (Gambrinus Liga) England / Wales (Premier League, The Championship, League One, League Two) France (Ligue 1, Ligue 2) Germany (1. Bundesliga, 2. Bundesliga) Hungary (Nemzeti Bajnoksag) Italy (Serie A, Serie B) Poland (T-Mobile Ekstraklasa) Spain (Primera Division, Segunda Division) Switzerland (Super League) USA / Canada (MLS)
 FIFA 14, her yıl olduğu gibi bu sene de kendisini ön plana çıkarmayı başaran spor oyunlarından birisi oldu. EA Sports'un uzun bir süredir, sıkılmadan, bunalmadan ve her yıl geliştirerek ürettiği FIFA serisi, her geçen yıl zirvenin ucunu bir tık daha yükseltiyor. Fakat geçtiğimiz yıllara bakacak olursak, bu yıl FIFA 14 içerisinde çok ama çok önemli bir değişim var. Bu durumu siz sevgili okuyucularımıza yazımızın hemen başında belirtmek istiyoruz. Şöyle ki, FIFA 14'ün çokça konuşulan yeni "Ignite Engine" isimli grafik motoru, sadece ve sadece yeni jenerasyon konsollar için geliştirilmiş durumda. Yani şu anda incelediğimiz ve sizlerin de deneyim ettiği FIFA 14, bir ay sonra göreceğinizden çok farklı. Tamamen ticari kaygılar için geliştirilmiş olan sistem hakkında daha fazla bilgi almak için, bizleri takip edebilirsiniz... Uzun lafın kısası, bu yıl iki adet FIFA 14 karşımıza çıkacak ve öyle görünüyor ki yeni jenerasyonlar için üretilecek olan FIFA 14, an itibari ile deyim ettiğimizden kat be kat daha kaliteli olacak.
Bilgi alındıkça devamı getirilecektir. 

0 yorum:

Yorum Gönder